dimarts, 24 de setembre del 2013

Adjuntem alguns dels correu rebuts de participants a 1ª S'terra.CAT x Prades


******************
Benvolguts companys de muntanya:

És impressionant - i meritori- l'exit organitzatiu, esportiu i humà de la 1era caminada S'Trerra.cat x Prades. El fet d'omplir les dues vesants esportives amb un circuit més tou i un més fort, circuit ben marcat, tot puntual, avituallaments ben col·locats - i servits-, i un llarg etcètera de punts i detalls que deixen entreveure mesos de feina i nits sense dormir.

Estic orgullós d'haver format part en la primera caminada i faré proselitisme de la mateixa de cara que en anys vinents hi assisteixi més gent.

Rebeu la meva més cordial abraçada.


                                                                     ******************

Benvolguts companys i companyes,

ús vull felicitar per l'organització de la primera marxa per Prades i donar-vos ànims per poder-la repetir durant molts anys. Tal i com us vaig comentar (conjuntament amb el meu company de fatigues) el primer sector tenia molta pista, el segon va ser genial. També caldria reconsiderar el penúltim avituallament ja que resta molt a prop del darrer que ja vas de baixada i possiblement seria més idoni situar-lo en el primer lloc accessible als vehicles superar el coll de Cabres. Dites reflexions són en to absolutament constructiu i reitero la meves felicitacions a tota l'organització ( excel·lents els entrepans de botifarra negra).

Una abraçada a tots i totes de l'organització0




                                                                     ******************

Un dia genial i una organització fantàstica . 10 sobre 10 

Se'n poden fer moltes,  però no millors! FELICITATS A TOTA L'ORGANITZACIÓ 






                                                                     ******************

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada